Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

miércoles, 22 de febrero de 2012

Feministes Indignades dona Suport a les Encausades Desonament Clot-Camp de L'Arpa

CONCENTRACIÓ DE SUPORT ENCAUSADES DESNONAMENT CLOT-CAMP DE L’ARPA

Dimarts 22 de febrer i dijous 1 de març una trentena de persones que el juliol passat van mostrar la seva solidaritat amb una família desnonada al barri del Clot estan cridades a declarar a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, acusades d’un delicte de resistència i desobediència a l’autoritat.
Per denunciar la misèria de l’Estat que defensa l’interès privat per sobre de les necessitats de les persones,per dir ben alt que la repressió no aturarà la nostra determinació per organitzar-nos, convoquem DIMECRES 22 DE FEBRER A LES 10,30h i DIJOUS 1 DE MARÇ A LES 9,30h DAVANT DE LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA.
Davant de la repressió, solidaritat i suport mutu!
Si ens toquen a una ens toquen a totes!



Tot el suport a les encausades pel desnonament del Clot – Camp de l’Arpa!
http://clotcampdelarpa.escomo.es/2012/02/08/suport-desnonament-clot-camp-de-larpa-i-encausatsdes/

No hay comentarios:

Publicar un comentario