Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

jueves, 13 de septiembre de 2012

20S: Kafeta per preparar la manifestació del 28S

El dia 20 de setembre a les 19h hi haurà una kafeta al CSO La Revoltosa per reflexionar i preparar la manifestació del dia 28, al C/Rogent 82. Clot o Camp de l’Arpa.



El 28 de setembre hi haurà una manifestació que començarà davant la delegació de govern per reclamar l’avortament lliure i gratuit, ja que s’apropa el moment en que es vol canviar la legislació vigent sobre l’avortament, endurint la situació de les dones que vulguin avortar perquè es volen limitar els casos en que es pugui dur a terme una interrupció voluntària de l’embaràs a uns nivells que seran equivalents a que l’avortament estigui prohibit. Davant aquesta ofensiva masclista i patriarcal del govern i l’església hem de sortir al carrer per evitar-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario