Benvingudes al nostre blog!

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

viernes, 27 de diciembre de 2013

Avortament lliure i gratuït a la missa del Gall a Sabadell

'Avortament lliure i gratuït' va ser el lema sota el qual 
una cinquantena de persones van irrompre 
a la missa del Gall a Sabadell la passada nit del 24 de desembre



Unes cinquanta persones van interrompre ahir la missa del Gall que se celebrava a l’església de Sant Fèlix de Sabadell per protestar per l’avantprojecte de llei de l’avortament aprovat el passat dia 20 de desembre pel Consell de Ministres. Portaven una pancarta amb el lema 'Avortament lliure i gratuït', i cartells amb frases reclamant el dret al propi cos de les dones. De manera pacífica, van entrar fins al davant d’on s’estava celebrant la missa, i van cridar consignes com 'Fora rosaris dels nostres ovaris' i 'Nosaltres parim, nosaltres decidim'. Immediatament, un grup d’homes es va aixecar i va agafar les manifestants per fer-les fora de l’església, provocant certa tensió a la porta de l’edifici.
més aquí

2 comentarios:

  1. Digo yo si los de la iglesia opinan y deciden sobre el cuerpo femenino, porque las mujeres no pueden irrumpir en la iglesia, digo pa ser parejos. abortament lliure y gratuit!!!

    ResponderEliminar
  2. Ánimo y gracias por el esfuerzo!! Más que necesario luchar por el atropello y atentado contra nuestros derechos .... cómo nos podemos contactar? Me encantaría poder unirme en la siguientes iniciativas....

    http://grandesmujeresdemihistoria.wordpress.com/

    ResponderEliminar